Kocaelinde ikamet eden,bir müzayede sirasinda tanistigim bir agabeyim hic cakilmamis Kibrit koleksiyonu yapiyor.kendisine yillardir elimden geldigince yardim etmeye ve koleksiyonunu büyütmeye yardimci olmaya calistim.fakat kendim yurt disinda oldugumdan elime büyük miktarlarda Kibrit gecmesine ragmen hakliyle bunu Türkiyeye getirmek ve göndermek büyük sorun yarattigindan ,ancak kendim türkiyeye geldigimde yanimda getirme imkanim oluyor.Posta ile gönderimlerde kaybolmalar ve gümrükten gecme sorunlari yasadik,bunun icin bu tercihleri artik kullanamiyorum.Eger elinde hatiri sayilir sayilarda Kibrit olupta bunlari satmak isteyenler veya bu konularda Türkiye icerisinde Kibretlerle ugrasanlara ulasmak amaciyla bilgi birikimi olanlar ve paylasacak olanlara tesekkür ederim.Kendim bu konuda Koleksiyoncu agabeye ulasmanizi saglayacak irtibati kurarim,gereginde anlastigimizda veya kibritlerin mümkünse resimleriyle beraber kondüsyonlarini ögrendigimde sizden dogrudan satin alir,gönderiminizi Kocaelindeki adrese kargo ile yapmaniz imkanini saglayabilirim.Su anda elimde 4000 civarinda kibrit kutusu olmasina ragmen maalesef kocaeline gönderme imkani bulamyiorum.
Paylasacaklariniz icin tesekkür eder,saygilarimi sunarim.