HABERLER |
---|
![]() Forum tekrardan kullanıma açılmıştır. Özel mesajlaşma kapatılmıştır. Koleksiyon konusu haricinde, şahsi yorumlar içeren mesajlar, kimin haklı olup olmadığına bakılmaksızın DERHAL SİLİNECEKTİR ! Foruma gönderilen her mesaj anında kontrol edilememektedir. Silinmesini istediğiniz, sizce uygun olmayan mesajları yöneticiye bildirmek için her mesajın üstünde, sağ tarafta bulunan DİKKAT işaretini tıklamanız yeterlidir. Anadolu Nümismatik Forumu, Osmanlı Nümismatik tarafından idare edilmektedir. Ana web adresimiz http://www.osmanliparalari.com 'dur |
arteoseos yazdı:Sevgili mrtbdrm alıntı kısmına hasan kaplan koleksiyonu yazssan daha makbule geçerdi)) Bendede ne çok plastik jeton varmış)))
mrtbdrm yazdı:1-IST. UNV. KANTINLERI MARKALARI
2-MARMARA KAFETERYA
3-PTT BAS MUDURLUGU
SEVGİLİ HASAN ABİNİN(HASAN KAPLAN) SATIŞLARINDA OLUPTA BENİM ARŞİV AMAÇLI KAYDETTİĞİM MARKALARDIR HEPSİ
arteoseos yazdı:Sevgili Gilaay kırılacak bir şey yok sadece biraz atıştık konu bitti)))Zaten bir avuç meraklıyız kırgınlık olurmu ben unuttum olanları..önümüze bakalım biz şunun şurasında bu foruma en çok emek veren bir avuç insandan biride sizsizniz size saygım sonsuz bu konuda.Kaan abiyede yazdım sezon biter bitmez elimde olan tüm arşivi siteye yükleyecegim gerisinide yaza çize toparlayacagız kısmetse..
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir