HABERLER |
---|
![]() Forum tekrardan kullanıma açılmıştır. Özel mesajlaşma kapatılmıştır. Koleksiyon konusu haricinde, şahsi yorumlar içeren mesajlar, kimin haklı olup olmadığına bakılmaksızın DERHAL SİLİNECEKTİR ! Foruma gönderilen her mesaj anında kontrol edilememektedir. Silinmesini istediğiniz, sizce uygun olmayan mesajları yöneticiye bildirmek için her mesajın üstünde, sağ tarafta bulunan DİKKAT işaretini tıklamanız yeterlidir. Anadolu Nümismatik Forumu, Osmanlı Nümismatik tarafından idare edilmektedir. Ana web adresimiz http://www.osmanliparalari.com 'dur |
Gilaay yazdı:Sayın sfenoid, tabut için ayna çekimi mükemmel bir çözüm. Dahiyane! Tebrikler. :clapping:
Tabut 1 Liralarınızdan ziyade bu çekimi sevdim. Bir dahaki karşılaşmamızda şu malum 100.000'likleri unutmazsınız umarım. Geleceğiniz zaman 1 gün önceden özel mesajla bildirirseniz, işlerimi ayarlamaya çalışır, malum yerde olurum... Fazla tabutlarınıza talip olabilirim (takas)... :-P
sfenoid yazdı:Seyahat sırasında elime oldukça erörlü para geçti, yavaş yavaş paylaşmaya devam edeceğim. 50 kuruşlardan başlayalım gün:)
Gilaay yazdı:sfenoid yazdı:Seyahat sırasında elime oldukça erörlü para geçti, yavaş yavaş paylaşmaya devam edeceğim. 50 kuruşlardan başlayalım gün:)
Sağdan 3. 50 Kuruş'un benzeri var. Bir benzeri de şu an 99 US$'a (150 TL civarı ) eBay'de var. 50-75-100 TL civarına iç piyasada bulunabiliyor gözlemlerime göre.
En güzeli de, bir yerden para üstü olarak yanlışlıkla veya anlamadıkları için bilerek verilip (!) kurtulmak istenilenleri bulmanız olabilir. 50 Kuruş'un böyle erörünü 50 Kuruş maliyetle edinenler de oluyor yani! :mrgreen:
Gilaay yazdı:GG'dakinin aralığı sizinki kadar açık mı (soldan 3. 50 Kuruş - galiba demin sağdan 3. yazmışım - önceki iletimdeki ifade "soldan 3." olacak :wall: ) ? 5 TL + 3 - 7 TLcivarı? kargo... O kadar aralığı açıksa kaçmaz. Önce davranan alsın bence. GG'a bakmadım ve bugün hiç bakmayacağım. Satanı da bilmiyorum. :D :wink:
Dön Madeni Türkiye Cumhuriyeti paraları
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir