:lol:E.KUŞCU yazdı:Sizinle iyi geçinmek lazım
tabi ya ne sandınız mod olduk artık biz.. :D
ama bizde sizin gibi Kayıtlı koleksiyoner degiliz..
Sadece Darphaneye kayıtlı koleksiyoneriz o kadar.. 8)
HABERLER |
---|
![]() Forum tekrardan kullanıma açılmıştır. Özel mesajlaşma kapatılmıştır. Koleksiyon konusu haricinde, şahsi yorumlar içeren mesajlar, kimin haklı olup olmadığına bakılmaksızın DERHAL SİLİNECEKTİR ! Foruma gönderilen her mesaj anında kontrol edilememektedir. Silinmesini istediğiniz, sizce uygun olmayan mesajları yöneticiye bildirmek için her mesajın üstünde, sağ tarafta bulunan DİKKAT işaretini tıklamanız yeterlidir. Anadolu Nümismatik Forumu, Osmanlı Nümismatik tarafından idare edilmektedir. Ana web adresimiz http://www.osmanliparalari.com 'dur |
:lol:E.KUŞCU yazdı:Sizinle iyi geçinmek lazım
tete yazdı:en yukarıdaki kapamalarda bulunan erörler çok hoş. güzel bir koleksiyon olmuş.
bunların tamamı satın alınan parçalar mı yoksa gelip sizi bulanlar da var mı? özellikle kayık baskılar için soruyorum.
aybar yazdı:çok güzel yakalamışsınız
şansınız bizede bulaşsın dilerim mustafa bey,,,
Gilaay yazdı:Sn.mustafacihan92,
Hakikaten güzel bir erör. Benzer erörleri başka bazı koleksiyonlarda reel olarak görmüştüm. Koyduğunuza benzer tarzda erörlerim de var.
250 Bin'lerde bu tarz bir erörü ise ilk kez görüyorum. Hayırlı olsun. :clapping:
Bir gün erörlerden bıkarsanız, bu erör için önce beni arayın. :mrgreen:
---
EK : Kayıklık olarak da güzel ama asıl güzel tarafı, fazladan baskılı küçük kısım.
Dön Madeni Türkiye Cumhuriyeti paraları
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir