HABERLER |
---|
![]() Forum tekrardan kullanıma açılmıştır. Özel mesajlaşma kapatılmıştır. Koleksiyon konusu haricinde, şahsi yorumlar içeren mesajlar, kimin haklı olup olmadığına bakılmaksızın DERHAL SİLİNECEKTİR ! Foruma gönderilen her mesaj anında kontrol edilememektedir. Silinmesini istediğiniz, sizce uygun olmayan mesajları yöneticiye bildirmek için her mesajın üstünde, sağ tarafta bulunan DİKKAT işaretini tıklamanız yeterlidir. Anadolu Nümismatik Forumu, Osmanlı Nümismatik tarafından idare edilmektedir. Ana web adresimiz http://www.osmanliparalari.com 'dur |
karabina yazdı:Ben size aynısı yaparım, almanıza gerek yok..
İtina ile erör yapılır :D
Şaka bir yana anladıgım bir sey değil bu konuda Sn Gilaay ve Ertuğrul abi daha doğru yorum yapacaklarıdır.
Erörler konusunda Sn.Kaan beyi saymazsak, forumda siz ve Ertugrul abi daha ilgili ve bilgilisiniz.Ben 10 tane erör incelediysem sizler 100 tane incelemişsinizdir, görmüşsünüzdür.Bende bu yüzden doğru olanı ve doğru bildiğimi yazdım.Gilaay yazdı:Beni bu konuda otorite gibi gördüğün için teşekkür ederim ama kendimi tam olarak yetkin hissetmiyorum. Hep beraber öğreniyoruz işte...
yaufent yazdı:Beni rahatsiz eden bu tip müdahele edilmis paralar, erör koleksiyonu yapanlar degil.
Hangi yönde koleksiyon yapilacagi herkezin sahsi tercihidir. iyimi kötümü ona herkez kendi karar vermesi lazim.
Dön Madeni Türkiye Cumhuriyeti paraları
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir