HABERLER |
---|
![]() Forum tekrardan kullanıma açılmıştır. Özel mesajlaşma kapatılmıştır. Koleksiyon konusu haricinde, şahsi yorumlar içeren mesajlar, kimin haklı olup olmadığına bakılmaksızın DERHAL SİLİNECEKTİR ! Foruma gönderilen her mesaj anında kontrol edilememektedir. Silinmesini istediğiniz, sizce uygun olmayan mesajları yöneticiye bildirmek için her mesajın üstünde, sağ tarafta bulunan DİKKAT işaretini tıklamanız yeterlidir. Anadolu Nümismatik Forumu, Osmanlı Nümismatik tarafından idare edilmektedir. Ana web adresimiz http://www.osmanliparalari.com 'dur |
AtahanD yazdı:Tebrikler gerçekten çok hızlısınız. Ben bu kadar çabuk beklemiyordum. :D Umarım yakın zamanda benim de elime geçer. Konusu açılmışken sorayım, 2013 1 Lirada sık/seyrek ayrımı var mı? Ben hala seyrek saça rastlayamadım da.
Tekrardan tebrikler, iyi koleksiyonlar
mrtbdrm yazdı:2014 yılı 5-10 ve 25 kuruşları koleksiyonuma koydum, tesadüf denk geldi burayada ekleyeyim dedim. 1 kuruş ve 50 kuruş henüz bende yok ayrıca görmedim de eğer elinde olanlar varsa belirtirlerse seviniriz. diğer birimler varsa 1 ve 50 kuruşlarda olmalı ancak dediğim gibi ben henüz görmedim
Dön Madeni Türkiye Cumhuriyeti paraları
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir