HABERLER |
---|
![]() Forum tekrardan kullanıma açılmıştır. Özel mesajlaşma kapatılmıştır. Koleksiyon konusu haricinde, şahsi yorumlar içeren mesajlar, kimin haklı olup olmadığına bakılmaksızın DERHAL SİLİNECEKTİR ! Foruma gönderilen her mesaj anında kontrol edilememektedir. Silinmesini istediğiniz, sizce uygun olmayan mesajları yöneticiye bildirmek için her mesajın üstünde, sağ tarafta bulunan DİKKAT işaretini tıklamanız yeterlidir. Anadolu Nümismatik Forumu, Osmanlı Nümismatik tarafından idare edilmektedir. Ana web adresimiz http://www.osmanliparalari.com 'dur |
Bu İş Zor , Yurtdışından Siparişle Basarlar , Malum İhracat Sevdalısı Ülkemizin Darphanesine Ancak bu yolla para bastırılır , Keçi , Koyun , Yunus Emre Paraları şahıs tarafından bastırılan paralardı ,her paradan 10.000 adet , tanesi 1 dolardan basıldı . Bu paralar F.A.O İÇİN BASILMADI.16nicea yazdı:bırakın filleri caretaları biz bakalım kendi işimize sayın kaan uslu bizde anadolu numusmatik formu veya osmanlı paraları
adı altında bizlerde kendi gümüş paralarımızı darphaneye bastıralım tahminim darphane 2000 3000 arası baskı yapıyor formun üye sayısının yeterli olucağuını düşünüyorum fiat araştırması yapıp birde taslak üzerindeanlaşma sağlandıktan sonra
ön talep ve ödeme yapıldıktan sonra bu iş yapılabilir bu konuda siz değerli büylerimizin ve üyelerimizin görüşlerinizi belirtin
selamlar
16nicea yazdı:bırakın filleri caretaları biz bakalım kendi işimize sayın kaan uslu bizde anadolu numusmatik formu veya osmanlı paraları
adı altında bizlerde kendi gümüş paralarımızı darphaneye bastıralım tahminim darphane 2000 3000 arası baskı yapıyor formun üye sayısının yeterli olucağuını düşünüyorum fiat araştırması yapıp birde taslak üzerindeanlaşma sağlandıktan sonra
ön talep ve ödeme yapıldıktan sonra bu iş yapılabilir bu konuda siz değerli büylerimizin ve üyelerimizin görüşlerinizi belirtin
selamlar
Gilaay yazdı:Tek başıma bir şey yapamam. Katılım ve bir oluşum olursa elimden geleni yaparım
16nicea yazdı:DOSTU M K ARABİNANINDA BU İŞE SICAK BAKICAĞINI VE ÖNEMLİ KATKI SAGLAYACANI DÜŞÜNÜYORUM
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir