33 değil, 44. O "bir arkadaş" dediğiniz kişi benim!!! Siz, daha önce almışsınız; kayıtlara geçmiş, ben, benden sonra alacak kişilerin sertifika numarasının o an için kaç olabileceğini yazdım. Pazartesi değil, Salı aldım. Daha ne söyleyeyim? Ama sertifika numaram sizinkinden küçük, çünkü ayrılmıştı...sergülent yazdı:Gilaay yazdı:@sergülent,
Siz daha Darphane sitesinde ilan edilmeden malum paradan 27 Mayıs günü aldığınıza göre, ya tesadüfen aldınız ya da bir tanıdığınız vardı ve haber alıp, gidip aldınız galiba. Sarı zarflı gönderim şekillerini falan ben bilmiyorum. Darphane'den paraları hep kendim veya ben meşgulsem bir yakınım gidip almıştır.
.... :D cevap E şıkkı hiç biri...
pazartesi sabahı tesadüfen erken saatlerde darphanenin sitesini ziyaret ettim saat sabah 9 - 9,5 civarlarıydı sanırım..
dolmabahçe saat kulesi hemen gözüme ilişti.. . saat kuleleri serisini biriktirdigim için hemen incelemeye aldım..satış fiyatı 100 TL olarak görünüyordu..darphaneyi aradım görevli arkadaşa bu paranın daha önce cıkarıldıgını fiyatının neden şimdi 100 TL olarak satışa sunuldugunu sordum.... görevli arkadaş fiyatta yanlışlık oldugunu ...hatta kalmamı sorup gelecegini söyledi.. o ana kadar paranın satış fiyatı 100 TL idi..bir süre sonra fiyatının 55 TL oldugunu sitede düzeltilecegini söyledi.. bende 1 adet sipariş verdim... ertesi günü siparişim kargoyla geldi.. sertifika numarası 20.... salı günü tekrar bir sipariş verdim bugün elime geçti..sertifika numarası 24.......yukarıda yanılmıyorsam bir arkadaş dün bir mesaj yazmıştı şimdi bu paradan almaya kalksanız
en erken sertifika numarası 33 olur diye..? benim satın almış oldugum sertifika numarası neden 24...bunu anlamadım..açıklarsanız sevinirim..
teşekkür ederim.. :D
Yazılanları dikkatli okuyunuz. Pazartesi baktığımda, belirli bir zamanda sitede bir değişiklik yoktu. Belki siz gördüğünüzde, sitede güncelleme denemesi yapıyorlardı, sonradan kaldırıldı vs... Benim ilk gördüğüm değişikliğin ekran görüntüsü buraya konuldu... Toplamda 3 farklı ekran görüntüsü koydum buraya, demek 3'ten fazla değişiklik yapılmış sizin ifadelerinizden anlaşıldığı kadarıyla.