gönderen vethakan » Pzt Kas 10, 2008 11:25 pm
evet yardım dıyorum çünkü anlamadıgım bisey var aslında olayı bastan alsam daha ıyı olur ben veteriner hekımım devlet memuruyum 14 yasımdan berı antıkalarla haşır neşirim ama para kolleksiyonu yapmaya 16-17 yaslarımda karar verdım ve toprak altı sıkkelere yoneldim önce bizans sonra roma ve grek yaptıktan sonra en sonunda resımlı islamiler ile anadolu beylıklerıne yoneldım su an 30 yaşındayım belli bir gelir düzeyıne sahıp oldugumu düşünerekten müzeye gittim belge almak istediğimi söyledım bana yapmam gerekenleri anlattılar fakat gelin görünki eserlerin korunması dıye bir madde cıkardılar karsıma ben müze müdürüne bunun ne anlama geldiğini soruyorum ama bana verdiği cvb evinizin hırsızlıga uygun olup olmaması dedi şimdi buyrun burdan yakın arkadas hırsıza soyulmayacak ev olurmu herneyse ben bekarım halıyle 2+1 evde oturuyorum 4. katta simdi bu ev soyulurmu soyulmazmı ben nasıl buna cvb verecem hayır bekar oldugum için derli toplu bır evım var dıyemem sonucta evi otel gibi kullanıyorum yanı aksam işten döndüğümde yatıp kalktıgım yer demek daha dogru sonucta insan bekar olunca her dakka evde insan bulunmuyor sizce tüm şartlar eşliğinde belge alma imkanım varmı sonucta ben belge alsamda alamasamda bu işten vazgecmem cünkü sikkeler ve objeler benim hayatım istedigim devletın gözetiminde rahat rahat yapmak sonucta elımde saruhan , alaıye kontrmarklılar,karamanoglu konturmarklı ve karaman dönemi akce formu paralar,zengıler ,artuklular vede arab byzantıne olmak üzere oldukca nadır sayılan paralara sahıbım kolleksıyonum genıs degıl malum kanun yuzunden mal alamıyorum kolleksiyonumu genısletemiyorum lütfen şu güvenli ev konusunda bana bır acıklama getirin simdiden tskler...