HABERLER |
---|
![]() Forum tekrardan kullanıma açılmıştır. Özel mesajlaşma kapatılmıştır. Koleksiyon konusu haricinde, şahsi yorumlar içeren mesajlar, kimin haklı olup olmadığına bakılmaksızın DERHAL SİLİNECEKTİR ! Foruma gönderilen her mesaj anında kontrol edilememektedir. Silinmesini istediğiniz, sizce uygun olmayan mesajları yöneticiye bildirmek için her mesajın üstünde, sağ tarafta bulunan DİKKAT işaretini tıklamanız yeterlidir. Anadolu Nümismatik Forumu, Osmanlı Nümismatik tarafından idare edilmektedir. Ana web adresimiz http://www.osmanliparalari.com 'dur |
Gilaay yazdı:Teşekkür ederim Sn.karabina.
Pekiyi, Wilski gibi mi düşünüyorsunuz benim gibi mi? İgrek/Y gibi olan Lamda mı Pi'nin ikiye bölünmüşü mü? Sayfa 53. "Countermarks on Ottoman Coins" olan kitap.
arteoseos yazdı:Wilski bu işin piri ama oda yanılmaz değil birde kitap eski malum yeni gelişmeleri kapsamıyor.Bu Lesbos adası L si bence yüksek ihtimal bu konuya değinmeniz güzel olmuş.Pi harfini neden ikiye yada yarıma bölmek gereksinki sonuçta amaç niyet denklemine ters..
ali__mertturk yazdı:Geçtiğimiz günlerde ben de 1255 ve 1277 tarihli 40 paralar üzerine 4 adet üst damgalı pilmar belediyesi paralardan 3 adet satın aldım.Tanesi yaklaşık 40 liraya geldi ve bu durum beni şaşırttı.Tanesi 40 lira ettiğine göre gayet bol bulunan paralar olması lazım.Sizce nadirlik durumu nasıldır ve aldığım fiyat normal midir? Saygılar..
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir